طرز تهیه کوفته تبریزی مرحله به مرحله و کامل

طرز تهیه کوفته تبریزی | کوفته مخصوصا از نوع تبریزیش از اون نوع غذاهاست که کمتر کسی پیدا میشه دوست نداشته باشه. این توپ های بزرگ و اصیل با موادی که داخلش قرار داده می شود یک غول بزرگ و خوشمزه را تشکیل میدهد که حتی نگاه کردن بهش دل آدم و میبره و اشتها را تحریک میکند،
اما درست کردن و پختن کوفته تبریزی آداب خاص خودشو داره تا کوفته ها وا نروند و بتوان از اون کوفته هایی که تو عکسها هست درست کرد با ما باشید تا مرحله به مرحله و با جزئیات پخت این غذای دلبر را یاد بگیرید.

طرز تهیه کوفته تبریزی
طرز تهیه کوفته تبریزی

مواد لازم برای تهیه کوفته تبریزی ( ۳ نفر ) :

. گوشت چرخ کرده: ۰٫۵ کیلوگرم (توجه : گوشت چرخ کرده باید مخلوطی از گوشت گوسفند و گوساله با چربی کم باشد زیرا چربی زیاد باعث وا رفتن کوفته میشود)
. لپه: ۱ لیوان
. برنج : نصف پیمانه
. تره و مرزه خرد شده : ۱ پیمانه
. تخم مرغ : ۳ عدد
. پیاز: ۱ عدد متوسط
. رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه : به میزان لازم

مواد لازم جهت داخل کوفته تبریزی :

. مغز گردوی درشت: ۳ عدد
. زرشک : ۲ قاشق غذاخوری
. پیاز داغ
. آلو بخارا : ۶ عدد
توجه: می توان بجای گردو و آلو بخارا در هر کوفته ، نصف تخم مرغ آب پز قرار داد.

مواد لازم جهت سس کوفته تبریزی :

. پیاز : ۱ عدد متوسط
. رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
. نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
. تره و مرزه خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوفته تبریزی :

۱ – لپه ها را نیم پز کرده از صافی رد می کنیم تا آب آن گرفته شود سپس آنها را میکس می کنیم.
۲ – برنج را نیز با زرد چوبه نیم پز می کنیم.
۳ – گوشت چرخ کرده را با پیاز کاملا مخلوط می کنیم.
گوشت چرخ کرده، لپه ،سبزی ، برنج و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و انقدر ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند ( توجه داشته باشید ممکن است حتی با اضافه کردن یک عدد تخم مرغ هم مواد حالت چسبندگی پیدا کند ولی اگر تمام تخم مرغ ها را اضافه کردید و چسبندگی پیدا نکرد ۱ قاشق غذاخوری آرد نخود چی اضافه کنید)
مواد را به سه قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را مانند توپ گرد می کنیم داخل هر قسمت از مواد ۲ تا آلو بخارا، ۱ عدد گردو ، پیاز سرخ شده و زرشک قرار می دهیم ( بجای گردو و آلو می توان از نصف تخم مرغ آب پز استفاده نمود ) و کاملا کوفته ها را گرد می کنیم.

طرز تهیه سس غذا :

۱ عدد پیاز متوسط را نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم سپس ۱ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به همراه ۲ قاشق غذاخوری تره و مرزه خرد شده و نمک و فلفل را اضافه کرده مقداری آب می ریزیم و اجازه می دهیم کاملا بجوشد. بعد از اینکه کاملا به جوش آمد کوفته ها را درون ان قرار می دهیم.
در ۲۰ دقیقه اول بعد از قرار دادن کوفته ها در سس حرارت باید متوسط باشد و درب قابلمه نیز باز باشد تا کوفته ها وا نروند بعد از ۲۰ دقیقه حرارت را کم کرده و درب قابلمه را برای ۲۵ دقیقه نیمه باز می گذاریم تا کوفته ها کاملا مغز پخت شود .
اکنون کوفته تبریزی آماده است . نوش جان کنید .
اختصاصی مجله روزنو ( Ruzeno.com ) / بازنشر فقط با ذکرنام و لینک به منبع، مجاز است.

حتما بخوانید | تخم مرغ سوخاری پرشده با سس زرده تخم مرغ ،خوشمزه و سریع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا